Ergonomiska arbetsplatser är en av nycklarna till höga prestanda, perfekt kvalitet samt lämpliga och kostnadseffektiva processer. Med ergonomics@work!® och en implementering från ankommande gods till tillverkning och montering, vidare till orderplockning och returhantering får du en enastående lösning från oss. Arbetsplatserna i ergonomics@work!® levererar vad de lovar, dagligen, vilket innebär en genomsnittlig produktivitetsökning på 20 procent samt minskade kostnader och högre kvalitet.

Vi på SSI Schäfer insåg tidigt hur viktigt ergonomi är. De välkända "Schäfer-lådorna", det vill säga Lagerfix-lådorna, är resultatet av en genomtänkt ergonomisk design. Idag har SSI SCHÄFER det bredaste och mest avancerade sortimentet med ergonomiska arbetsstationer för lager och fabriker.

För trots att lagerautomatiseringen blir mer avancerad är det fortfarande de mänskliga insatserna som avgör kvalitet, omsättningstider och leveranstider. Oavsett om det handlar om lagret, i produktionen eller på kontoret utför personalen nyckeluppgifterna i mervärdeskedjan.

I konceptet ergonomics@work!® ingår bland annat följande:
  • Bättre materialflöden med mindre insatser
  • Optimal layout för kontrollelement och displayer
  • Tydlig, enkel och logisk vägledning för användarna
  • Naturliga, hudvänliga och tåliga material
  • Låga ljudnivåer
  • Integrerad felidentifiering och felsökningssupport

 

Du kan lära dig mer om de nyskapande ergonomiska arbetsplatserna från SSI SCHÄFER i:

Självklart tar ergonomics@work!® hänsyn till att ergonomi är en fråga om mer än den direkta arbetsplatsen. De tysta transportörlösningarna från SSI SCHÄFER är mycket lämpliga för att sänka bullernivåerna hos transportörlösningarna vid arbetsplatsen och dess närhet. Ett annat exempel är våra hanteringssystem som avlastar personalen från många fysiskt tunga och monotona uppgifter.

Konceptet ergonomics@work ingår även i IT-lösningarna från oss. Den intuitiva hanteringen och skärmlayouten har tagits fram utifrån ergonomiska principer och skapar inte endast tydlighet och översikt; de innebär även kortare utbildningstider, mindre felhantering och en mer produktiv verksamhet.

Information och konsultation
Information och konsultation

Slå oss en signal:

+46 (0)40 671 52 40

Vi hjälper dig gärna!

… eller skicka oss ett e-mail.

Mer information
Mer information
  • Ergonomiska arbetsplatssystem>>PDF

Select country

Close