Nyckeln till en effektiv transport av arbetsmaterial och arbetsmaterial är ergonomiskt utformade transportlösningar. Förutom bord för packning och montering levererar SSI SCHÄFER även transportörlösningar för att länka samman de enskilda arbetsstationerna. Fördelen med att länka samman stationer med transportlösningar är att personalen inte behöver ta hand om materialförflyttningen utan kan koncentrera sig på monteringsarbetet.

Vi utvecklar och tar fram lösningar som är ergonomiska och som ökar produktiviteten. Eftersom vi tillverkar helhetslösningar kan vi även kombinera individuella och nyskapande produkter med allra bästa service.

Flexibla anpassningsmöjligheter är ett av kännetecknen för transportlösningarna från oss på SSI Schäfer. Detta gäller även om det handlar om lådor eller behållare, oavsett storlek. Från grundlängden på 180 mm transporteras dina produkter snabbt dit de ska.

Hög genomströmning (6000 enheter/timme) i sorteringen, garanterar snabb orderhantering och smart logistiklösning som säkerställer ett regelbundet flöde.

Kostnadseffektiva konkurrensfördelar:
  • Hög produktivitet och effektivitet med hjälp av bra utrustning, tillförlitliga tekniker och flexibla alternativ (transportlösningar för lådor och behållare)
  • Högre lönsamhet tack vare avancerad produktionslösning
  • Enkel och modulär systemuppbyggnad
  • Extremt tyst i drift
  • Enkelt underhåll
De enskilda monteringsborden kan utan problem länkas samman med våra flexibla transportlösningar.
Förbättrad effektivitet med en relevant miljö

Med de ergonomiska arbetsplatssystemen från SSI SCHÄFER kan du minska felen och utbildningstiderna för din personal. De enskilda monteringsborden kan utan problem länkas samman med våra flexibla transportlösningar. Detta säkerställer effektiva transporter så att personalen kan fokusera på monteringsarbetet.

Vi fortsätter att utveckla vårt sortiment med ergonomiska lösningar. Ett exempel är området Silent technology. Inom det här området skapar vi delar och till och med hela system med extremt låga ljudnivåer.

 

Kontakta oss om du vill veta mer om kostnadsfördelarna med ergonomiska på din arbetsplatser och hur ditt företag kan dra nytta av dem.

Information och konsultation
Information och konsultation

Slå oss en signal:

+46 (0)40 671 52 40

Vi hjälper dig gärna!

… eller skicka oss ett e-mail.

Hämta kataloger (engelska)
Hämta kataloger (engelska)

Select country

Close