Nyckeln till en effektiv transport av arbetsmaterial och arbetsdelar är ergonomiskt utformade transportörlösningar. Förutom bord för packning och montering levererar SSI SCHÄFER även transportörlösningar för att länka samman de enskilda arbetsstationerna. Fördelen med att länka samman stationer med transportörlösningar är att personalen inte behöver ta hand om materialförflyttningen utan kan koncentrera sig på monteringsarbetet.

Flexibla anpassningsmöjligheter är ett av kännetecknen för transportörlösningarna från oss på SSI Schäfer. Detta gäller även om det handlar om lådor eller behållare, oavsett storlek. Från grundlängden på 180 mm transporteras dina produkter snabbt dit de ska.

Hög genomströmning och styrmöjligheter (upp till 6000 enheter/timme) i sorteringsområdet garanterar snabba orderhanteringar och tack vare de smarta logistiklösningarna säkerställs ett regelbundet flöde.

Kostnadseffektiva konkurrensfördelar:
  • Enkelt underhåll
  • Extremt tyst drift
  • Enkel och modulär systemuppbyggnad
  • Högre lönsamhet tack vare avancerade produktionslösningar
  • Hög produktivitet och effektivitet med hjälp av bra utrustning, tillförlitliga tekniker och flexibla alternativ (transportlösningar för behållare och kartonger)
Förbättrad effektivitet med en relevant miljö

Med de ergonomiska arbetsplatssystemen från SSI SCHÄFER kan du minska felen och utbildningstiderna för din personal. De enskilda monteringsborden kan utan problem länkas samman med våra flexibla transportörlösningar. Detta säkerställer effektiva transporter så att personalen kan fokusera på monteringsarbetet.

Vi fortsätter att utveckla vårt sortiment med ergonomiska lösningar. Ett exempel är området Silent technology. Inom det här området skapar vi delar och till och med hela system med extremt låga ljudnivåer.

Kontakta oss om du vill veta mer om de bevisade kostnadsfördelarna med ergonomiska arbetsplatser och hur ditt företag kan dra nytta av dem.

Information och konsultation
Information och konsultation

Slå oss en signal:

+46 (0)40 671 52 40

Vi hjälper dig gärna!

… eller skicka oss ett e-mail.

Mer information
Mer information
  • Verkstads- och fabriksutrustning>>PDF
  • Ergonomiska arbetsplatssystem>> PDF
  • safe@work>> PDF

Select country

Close