Praktisk erfarenhet har bevisat: Reiner Vobl, verkställande direktör för avfallshanteringssystemet Vobl Abfallentsorgung i Limburg-Weilburgregionen i Tyskland:

”Under mer än 20 år har vi tilldelats kontraktet från Limburg-Weilburgs kommun för att samla in returglas i samhället med hjälp av depåavfallskärl. För att kunna välja rätt depåavfallssystem har vi gått igenom alla system på marknaden och bestämt oss för avfallskärl från SSI SCHÄFER, Grumbach-systemet.”

  • Vobel Avfall: Under mer än 20 år har vi tilldelats kontraktet från Limburg-Weilburgs kommun för att samla in returglas i samhället med hjälp av depåavfallskärl. För att kunna välja rätt depåsystem har vi gått igenom alla system på marknaden och bestämt oss för avfallskärl från SSI SCHÄFER! sa Vobel.
Följande kriterier var viktiga här:
  • Avfallskärlen var tillverkade i stålplåt som varmförzinkats med en lång livslängd
  • Säker och snabb tömning tack vare det beprövade och testade tömningssystemet

”Idag vet vi att det var rätt beslut, eftersom vi fortfarande använder avfallskärl varje dag som vi köpte för 20 år sedan. Avfallskärlen ser fortfarande lika bra ut och fungerar lika bra.

Avfallskärlens hållbarhet har gjort att vi kan få kontraktet för glasinsamling i området om igen, trots hård konkurrens.”

Information och konsultation
Information och konsultation

Slå oss en signal:

+46 (0)40 671 52 40

Vi hjälper dig gärna!

… eller skicka oss ett e-mail.

Avfallshantering hos kunder:
Avfallshantering hos kunder:
Avfallshanteringens huvudkatalog (engelska)
Avfallshanteringens huvudkatalog (engelska)

Select country

Close