Vi erbjuder dig professionell och individuell hjälp med att optimera din avfall.

Låt oss lösa logistikproblemen tillsammans. Professionellt stöd från SSI SCHÄFER kombinerar soptunnsutrustning och tillkommande service för en optimal och effektiv avfallshantering. Som kund kan du alltid välja mellan våra olika erbjudanden – oavsett om du ”bara” behöver soptunnorna eller om du vill att vi ska vara delaktiga i funktionsansvaret för avfallssystemen. Vi är flexibla.

Flera decenniers erfarenhet av avfallshanteringsteknik och återvinning garanterar kvaliteten. SSI SCHÄFER erbjuder allt från en enda källa, konsekvent, från första början. Transparenta processer och spårbara kostnadsstrukturer uppnås tack vara tydliga data och möjliggör riktad analys, planering och kontroll.

Du kan lita på att din utrustning också kommer att vara up-to-date och klar att använda och du måste bara köpa det du verkligen behöver.

Det som börjar med avfallshantering kan utökas individuellt för att skapa ett komplett "service plus"-program. Vi delar gärna med oss av våra erfarenheter till dig när som helst.

>> Mer information om vår 6-punktsservice hittar du här! <<

Information och konsultation
Information och konsultation

Slå oss en signal:

+46 (0)40 671 52 40

Vi hjälper dig gärna!

… eller skicka oss ett e-mail.

Hämta katalog (engelska)
Hämta katalog (engelska)
Avfallshanteringens huvudkatalog (engelska)
Avfallshanteringens huvudkatalog (engelska)

Select country

Close