Däckställ från oss är ett bekvämt och kostnadseffektivt sätt att påbörja en sådan operation. Du kommer att kunna lagra dina däck och hjul inom räckhåll, på ett professionellt och tillförlitligt sätt.

Är du ansvarig för en bilhandel eller verkstad? I så fall är du förmodligen intresserad av återkommande kunder, öka kundnyttan och kunna sälja däck direkt från lager, utan någon väntetid. Läs vidare för att lära dig mer om våra däckställ.

Som ett direktresultat av mer tillförlitliga bilar och tätare servicekontroller har många bilhandlare förlorat en del kunder. Naturligtvis finns det sätt att hålla kontakt med kunderna, exempelvis genom reklamblad och annonser, men detta räcker inte alltid att dina kunder besöker dig oftare, eller hur? Men det finns något du kan göra:

Vad sägs om att erbjuda dina kunder förvaring i däckställ?

Däckställ från oss är ett bekvämt och kostnadseffektivt sätt att påbörja en sådan operation. Du kommer att kunna lagra dina däck och hjul inom räckhåll, på ett professionellt och tillförlitligt sätt.

Genom en lagringsavgift betalar dessa däckställ för sig själv. Dessutom kan du ha betaltjänster åt dina kunder så som däckrengöring, anpassning och montering, och du kan ta emot dina kunder två gånger om året för att byta däck.

Dina fördelar som bilhandlare och verkstad:

 • Du ser dem oftare, vilket skapar ytterligare försäljning (merförsäljning)
 • Du har möjlighet att sälja hjul och däck direkt från lager
 • Du använder utrymmet i ditt lager mycket effektivt
 • Du bygger långsiktiga relationer med dina kunder
 • Du sticker ut bland dina konkurrenter
 • Ingen väntetid för kund
 • Däckställ från oss är ett bekvämt och kostnadseffektivt sätt att påbörja en sådan operation. Du kommer att kunna lagra dina däck och hjul inom räckhåll, på ett professionellt och tillförlitligt sätt.

SSI Schäfer erbjuder olika typer av däckförvaring med tre olika däckställ och två olika lagerlayouts, när dessa kombineras täcks alla möjliga alternativ för däck och hjul lagring:

 • Stationära däckställ med 1-hjuls-/2-hjulsdjup: I ett stationärt däckställ med 1-djup hjul är en fyra hjuls lagring bredvid varandra i en 1-hjulsdjup hylla. För en effektivare lösning, kan man välja ett däckställ med 2-hjulsdjup där hjulen hålls i par på en hylla med 2-hjulsdjup, det vill säga två hjul hålls bakom varandra på en hylla.
 • Dynamiska däckställ med 4-hjulsdjup: I en dynamisk däckhylla lagras hjul praktiskt i rad. Det innebär att hjulen är placerad framför varandra i en hjulkanal, vilket sparar utrymme och ger en möjlighet att ta av hjulen från däckställen på ett ergonomiskt sätt. Detta uppnås genom en kombination av rullande materiel teknik och standard hylllösningar, så när framhjulet tas ner, rulla nästa hjul i kanalen framåt och placeras då som nästa i tur.
 • Hjulförvaring med grenställ: Till skillnad från den traditionella och dynamiska däckförvaring där däck och hjul förvaras stående, lagras däck och hjul horisontellt i grenställs lösningen. Hjulen staplas fyra i rad och placeras på grenarmar, det finns plats för åtta lastbilsdäck per fält. Hanteringen av staplarna är enkel, då däck och hjul snabbt kan lagras in och ut med en gaffeltruck från golvnivå.
 • Däckförvaring med mobila hyllsystem: Mobila däckställ är en effektiv och utrymmesbesparande lösning, eftersom detta system endast kräver en öppning i korridoren. Däckställen är på mobila baser, vilket innebär att du skapa de gångar själv som behövs genom att flytta på baserna. En lösning med mobil däckhyllor kan ge en kapacitetsökning upp till 85% för enskilda anläggningarna och över 100% på flera våningar installationer.
 • Däckförvaring silodesign: Alla stationära däckställ kan också installeras i silodesign - det vill säga som en integrerad byggnads lösning med komplett tak-och väggbeklädnad. Den lösningen kan vi erbjuda tack vare vår mångåriga erfarenhet av inredningar för höglager.
Däckställ från oss är ett bekvämt och kostnadseffektivt sätt att påbörja en sådan operation. Du kommer att kunna lagra dina däck och hjul inom räckhåll, på ett professionellt och tillförlitligt sätt.
Däckställ

Vi erbjuder 4 olika typer av däckställ, som i stort sett täcker alla tänkbara lagerutrymmen. Vi kommer gärna med tips och råd för vilken typ av däckställ som skulle vara mest lämpade för dina lokaler och affärsmodell. Det har aldrig varit enklare för bilhandlare att hålla en bestående kontakt med sina kunder. Eftersom bilägare enligt lag, är skyldiga att köra med vinterdäck under delar av året har de flesta bilägare två uppsättningar med däck. Och allt du behöver för att lagra dem finns i SSI Schäfers sortiment, till ett rimligt pris. Så tveka inte att kontakta oss, vi finns här för att hjälpa dig!

Vad händer om du inte har tillräckligt med utrymme i ditt lager just nu? I så fall borde vi se om ditt lagerutrymme.  

Information och konsultation
Information och konsultation

Slå oss en signal:

+46 (0)40 671 52 40

Vi hjälper dig gärna!

... eller skicka oss ett e-mail.

Hämta katalog
Hämta katalog
SSI SCHÄFER Store i Sverige
SSI SCHÄFER Store i Sverige

Köp däckställ direkt på vår webshop.

Köp Däckställ

Select country

Close