SSI SCHÄFER är en tongivande plats
för attraktiva arbetstillfällen.

Vår företagskoncern är en av världens ledande leverantörer av intralogistik. Vårt produktutbud sträcker sig från högdynamiska lager- och logistiksystem, den senaste verkstads-, anläggnings- och kontorsutrustningen till innovativa produkter för avfallsteknik och återvinning. SSI SCHÄFER står för högsta kvalitet inom logistiksektorn och det är därför vi fortsätter att optimera vår teknik fortlöpande. Utvidgningen av global försäljning, kundinriktad flexibilitet och fokus på hållbara samarbeten är en del av vår dagliga verksamhet och utgör grunden för vår framgång. Denna grund med långsiktiga relationer gäller både för våra kunder och för våra leverantörer, liksom våra framtidsinriktade medarbetare.

Mer än 8000 anställda står helhjärtat bakom framstegen i vår företagskoncern, på över 50 platser och vid 16 företagsägda produktionsanläggningar världen över.

Under mer än 70 år har vår infallsvinkel inte bara varit att uppfylla våra kunders förväntningar, utan där det är möjligt också överträffa dem. Trots imponerande grad av internationell expansion har vårt synsätt inte förändrats sedan företaget startades: vi är ett familjeföretag och vi har för avsikt att förbli det i framtiden. Det visar också på uthållighet och tålighet, även i globaliseringstider.

Mer information om vårt företag finns i vår företagspresentation.

What's Great About Working for SSI SCHAEFER

Information och konsultation
Information och konsultation

Slå oss en signal:

+46 (0)40 671 52 40

Vi hjälper dig gärna!

… eller skicka oss ett e-mail.

As an alternative option to our
web form, you can send us your application as encrypted ZIP file
by email to
personal(at)ssi-schaefer.com.
Provide your password by phone, please.

Select country

Close