Automatiska lagersystem: Lagring av smådelar, t.ex. i behållare, är idealiskt för hylltypen på ett automatiskt smådelslager.
Automatiska lagersystem med lådor

Lagring av smådelar t.ex. i behållare, är idealiskt för hylltypen på ett automatiskt smådelslager. Hela lagerenheter fulla av smådelar styrs med hjälp av IT och hämtas från obemannade automatiska lager- och plocksystem. Därefter förs de till de aktuella plockstationerna med en transportör.

Eftersom smådelslager planeras så att de uppfyller de strängaste toleransspecifikationerna är den här hylltypen den som det finns störst krav på när det gäller tillverkningsprecision och korrekt installation. Våran expertis inom andra områden bidrar till att säkerställa en kontinuerligt hög nivå av systemtillgänglighet.

Smådelssystem är enormt flexibla. Vi kan erbjuda en rad olika utformningar beroende på dina logistiska behov:

  • Enplatslagring och flerplatslagring - där flerplatslagring även finns tillgängligt som ett hyllsystem t.ex. för lagring av lagerlådortablare och lastpallar
  • Varianter med flera vertikala funktionsnivåer av lagersystem och hämtsystem, som placeras på varandra skapar ännu större effektivitet
  • Olika invändiga lastdjup – från ett till flera lastdjup
  • Integrering av flödeskanaler

Flexibla och skräddarsydda lastbärare

Vi är en av få specialister på smådelslager som inte bara erbjuder hyllsystem utan även lämpliga lådor. Därför kan alla systemvarianter fås med passande lagerlådor eller tablare i ett attraktivt produktpaket, eller också utan sådana.

Automatiska lagersystem: Vi är en av få specialister på smådelslager som inte bara erbjuder hyllsystem utan även lämpliga lagerlådor.
Automatiska lagersystem

Hela vårt stora urval av smådelslager tillverkas internt hos oss och anpassas efter dina specifika behov. Skräddarsydda lösningar kan även skapas i enlighet med dina specifikationer.

Information och konsultation
Information och konsultation

Slå oss en signal:

+46 (0)40 671 52 40

Vi hjälper dig gärna!

… eller skicka oss ett e-mail.

Läs om projekt

Select country

Close