Entresol: Med entresol utnyttjas utrymmet maximalt, genom att lägga till flera entresol våningar kan du öka det tillgängliga utrymmet i dina lokaler.

Med förvaring och entresol utnyttjas utrymmet maximalt, genom att lägga till flera entresol våningar kan du öka det tillgängliga utrymmet i dina lokaler.

Som tillverkare av helhetslösningar med entresol är vi en erfaren och pålitlig partner hela vägen från planering till montering. Våra konsulter är mycket kunniga och hjälper till att ta fram enskilda lösningar åt varje kund baserat på de aktuella behoven på entresol.

En obegränsad entresol

Med oss är möjligheterna till utformning av entresol praktiskt taget obegränsade. I kombination med vårt varierade och flexibla sortiment av ställ, arbetsstationssystem, lådor och behållare samt verkstadsutrustning blir lagring och arbete en systematisk metod. Tack vare vårt breda utbud av  produkter och tjänster kan vi på SSI SCHÄFER tillhandahålla kompletta och omsorgsfullt utformade entresol från en enda källa.

Baserat på dina krav och behov erbjuder vi entresol med hyllor eller entresolplan. Vi har ett brett tillbehörssortiment passande våra entresol såsom lastplatser, golvytor, trappor, trappräcken och även belysningsutrustning.

Oavsett om du väljer ett entresolplan eller entresol med hyllor: Vår entresol kan byggas ut både på längden och på tvären, vilket innebär att de kan anpassas för att uppfylla olika sorts krav på den aktuella platsen.

Information och konsultation
Information och konsultation

Slå oss en signal:

+46 (0)40 671 52 40

Vi hjälper dig gärna!

… eller skicka oss ett e-mail.

Våra referenser med entresol
Hämta katalog (tysk)

Select country

Close