Om du vill skapa maximalt antal lagerplatser på ett begränsat utrymme är entresol med hyllor, även kallade ställplattformar, den bästa lösningen.

Entresol med hyllor byggs antingen som gångar mellan raderna med ställ eller så byggs hela entresolplan på själva ställen. Det innebär att hyllställ, rullfacksställ eller pallställ kan användas som bärande system.

Denna metod används oftast när huvuduppgiften är orderplockning och/eller när ytterligare transportörer behöver installeras. I dessa fall är vi den perfekta partnern. Du får nytta av vår långa erfarenhet och vårt breda utbud av produkter för transportörsystem. Och principen är samma som alltid: vi tillhandahåller allting från en enda källa.

  • Om du vill skapa maximalt antal lagerplatser på ett begränsat utrymme är entresol med hyllor, även kallade ställplattformar, den bästa lösningen.

Dina fördelar med oss på SSI Schäfer:

  • Planering, rådgivning, konstruktion och montering från en enda källa
  • Efter behov: integrering av SSI SCHÄFERs transportörsystem
  • Stort urval av systemkomponenter och tillbehör
  • Enkel och skalbar utformning
  • Brett urval av ställsystem

Beroende på de aktuella behoven kan vi även införa dessa som entresolvåningar. Vi har ett ovanligt stort utbud av stolpar och bärande profiler, lister och lastplatser, golvytor, trappor och trappräcken samt ett sortiment av belysningsutrustning. Våra systementresolplan som är tillverkade av kall- och varmpressat stål kan resas snabbt och enkelt.

Information och konsultation
Information och konsultation

Slå oss en signal:

+46 (0)40 671 52 40

Vi hjälper dig gärna!

… eller skicka oss ett e-mail.

Select country

Close