Mobila hyllsystem är avsedda för dokument, kläder, smådelar, reservdelar, däck, verktyg och andra lätta till medeltunga laster. Mobila hyllsystem är till för lätta och medeltunga laster från oss och optimerar inte bara det tillgängliga utrymmet, utan frigör även ytterligare utrymme tack vare deras utformning. Maximal kvalitet, modulära expansionsalternativ, flera kombinationsalternativ och således en omfattande grad av flexibilitet utgör huvudfunktionerna i våra lösningar för mobila hyllsystem för lätt belastning.

Enkel lösning för maximal effektivitet

I princip placeras samtliga mobila hyllsystem och skåpsystem från oss på mobila vagnar. Principen: Vagnarna flyttas med hjälp av en vevmekanism eller med motordrift, vilket ger snabb åtkomst till allt gods via endast en servicegång. Det stora antal gångar du sparar på detta sätt resulterar i en hög grad av kostnadseffektivitet. Eftersom det ger en ökad platsbesparing på kontoret, i verkstaden eller på lagret, slipper du dyra utbyggnader av anläggningen och optimerar dina interna processer, genom att reducera transportsträckorna. Allt detta med mobila hyllsystem.

Mobila hyllsystem: Våra mobila hyllsystem för lätta och medeltunga laster är tillgängliga i tre versioner beroende på vilket gods som lagras och dess behov:
Mobila hyllsystem

 Våra mobila hyllsystem för lätta och medeltunga laster är tillgängliga i tre versioner beroende på vilket gods som lagras och dess behov:

  • Drivning med vevmekanism för ett skenbaserat system: Eftersom samtliga skenor är fästa i golvet lämpar sig den här modellen även för höga och smala konstruktioner.

  • Drivning med vevmekanism för ett skenfritt system: Eftersom det befintliga golvet inte behöver bytas när det här systemet installeras, kan den skenfria lösningen enkelt byggas på praktiskt taget alla befintliga ytor och är även idealisk för specialgolv eller uppvärmda golv.

  • Elektrisk drivenhet: Den här mobila hyllsystems modellen för lätt belastning används i huvudsak med höga sektionsbelastningar. En säkerhetsanordning garanterar riskfritt bruk i enlighet med relevanta riktlinjer och bestämmelser rörande säkerhet på arbetsplatsen. Denna moderna lösnings utförande och funktion möjliggör stressfritt och användarvänligt arbete.
Information och konsultation
Information och konsultation

Slå oss en signal:

+46 (0)40 671 52 40

Vi hjälper dig gärna!

… eller skicka oss ett e-mail.

Hämta katalog (engelsk)
Hämta katalog (engelsk)
Läs om projekt
Läs om projekt

Select country

Close