Förpackningarna skyddar mellanprodukter och färdiga produkter på väg från tillverkaren till kunden. De kan användas för en rad olika användningsområden, branscher och produkter. I många fall räcker det inte med bara en typ av förpackning. Produkterna behöver ofta specialskydd eller specialanpassade förpackningar.

Lösningar från oss!

Måttbeställda förpackningar

Måttbeställda förpackningar består av två delar: en behållare med Euro-mått och en individuell specialanpassad insats. Varje behållare förses med en insats för att uppnå optimala transport- och lagringsförhållanden. Insatsen specialanpassas för att passa formen på det förpackade godset. Därigenom skyddas det mot eventuella skador.

Insatser: vakuumformade insatser, skuminsatser eller mekaniskt bearbetade insatser.

Vi står gärna till tjänst med råd om vilka alternativ som finns tillgängliga och kan dessutom skapa layouter, ritningar och prover. Sedan kan vi i nära samarbete med vår insatstillverkare ta fram förpackningsinsatser som följer godsets konturer.

Mekaniskt bearbetade insatser

Den precisa behållaren tillverkas i ett enda stycke och i ett tillverkningssteg genom en plastgjutningsprocess. Huvudegenskap: behållaren och insatsen utgör en enda enhet. Den viktigaste komponenten är centreringsenheten som har anpassats precis efter konturen på kundens specifika produkt – inga separata insatser behövs.

Spegelsvetsade behållare

På grund av sin storlek och form behöver många produkter förpackas i en insats med specialmått. Spegelsvetsade behållare är den perfekta lösningen. Vi tar bort sektioner från grundbehållaren i enlighet dina specifikationer. Eller så sätter vi ihop flera behållare, med värmesvetsning (eller spegelsvetsning) för att göra en ny behållare.

Fördelar med våra förpackningslösningar:

  • Produkterna skyddas mot yttre påverkan under transport och lagring
  • Tillverkning av kommersiellt tillgängliga och transportabla insatser
  • Minskade kostnader för engångsförpackningar
  • Mindre avfall tack vare returförpackningar
  • Möjlighet till automatisk hantering
  • Stabila, stapelbara och slitstarka
Information och konsultation
Information och konsultation

Slå oss en signal:

+46 (0)40 671 52 40

Vi hjälper dig gärna!

… eller skicka oss ett e-mail.

Hämta katalog (engelsk)
Hämta katalog (engelsk)
  • Alla produkter och uppgifter samt vårt omfattande tillbehörssortiment finns i vår huvudkatalog.Läs mer >>

Select country

Close