Vill du optimera dina lager- och logistikflöden när det gäller lagerlådor och därmed uppnå betydande besparingar samt permanent tillgängliga produkter? Med ett väl utformat retursystem för lådor och behållare är det enkelt.

Returtransportsystem från oss uppfyller flera uppgifter i materialflödet och har stora fördelar jämfört med engångsförpackningar. Oavsett om det gäller lådor för enskilt bruk, lager, produktion, orderplockning eller transport: när lådorna har använts återgår de till transportcykeln.

Tack vare lådornas etikettering kan de användas på ett överskådligt sätt, när som helst, och spåras online när de är anslutna till lagrets hanteringsprogram. Ompackningstiderna, transportkostnaderna och förpackningsavfallet minskar.

Våra retursystem skapar mervärde:
  • Optimerad leverans, orderplockning, lagring och transport av gods
  • Kostnaderna för lagring av engångsförpackningar elimineras
  • Aktivt miljöskydd genom eliminering av förpackningsavfall
  • Packnings- och ompacknings processen blir snabbare
  • Behållarna integreras i automatiska processer
Återanvändbara lådor: Optimera dina lager- och logistikflöden med lagerlådor och därmed uppnå betydande besparingar samt permanent tillgängliga produkter.
Returbara lådor används välden över.

 

Som en av de största tillverkarna av lådor och behållare erbjuder vi ett lämpligt retursystem för varje användningsområde. Med utgångspunkt i vår långa erfarenhet erbjuder vi våra kunder skräddarsydda returkoncept som säkerställer större effektivitet i hela processkedjan.

Köp eller hyr

När vi inför ett retursystem ger vi även kunden ekonomisk rådgivning och erbjuder attraktiva leasingmodeller vid sidan av köpalternativet.

Information och konsultation
Information och konsultation

Slå oss en signal:

+46 (0)40 671 52 40

Vi hjälper dig gärna!

… eller skicka oss ett e-mail.

Hämta katalog (engelsk)
SSI Schäfer Store i Sverige
SSI Schäfer Store i Sverige

Plocklådor tillverkad i plast eller stålplåt

Köp Plocklådor

Retursystem ute hos kunder:

Select country

Close