På grund av sin storlek och form måste vissa komponenter packas i behållare med specialstorlek. De kan vara för stora eller för små för att förvaras i Euro-behållare av standardstorlek. Spegelsvetsade behållare är den perfekta lösningen. Vi tar bort sektioner från grundbehållaren i enlighet dina specifikationer. Eller så sätter vi ihop flera behållare, med värmesvetsning (eller spegelsvetsning), för att göra en ny behållare.

 

Material och utföranden:

Som standard tillverkas behållarna i PP- eller PE-versioner. De kan även fås i elektriskt ledande material (ESD) på begäran.

Vid normalanvändning erbjuder svetsade behållare samma bärförmåga as standardbehållare. Stabiliteten hos den svetsade fogen motsvarar cirka 90 % av behållarens ursprungliga materialstyrka. Detta gäller även när ESD-material används. Trots den svetsade fogen har behållaren samma egenskaper i fråga om stabilitet, stapelbarhet, automatisering och hållbarhet.

Mått:

Brukbara innermått och erforderlig bärförmåga beräknas utifrån kundens krav.

Rådgivning och service:

Det är viktigt att vara särskilt försiktig vid ritning, konstruktion och analys av behållarens utformning. Vi står gärna till tjänst med råd om vilka alternativ och storlekar som finns tillgängliga.

Information och konsultation
Information och konsultation

Slå oss en signal:

+46 (0)40 671 52 40

Vi hjälper dig gärna!

… eller skicka oss ett e-mail.

Hämta katalog (engelsk)
  • Alla produkter och uppgifter, samt vårt tillbehörssortiment finns i vår huvudkatalog.Läs mer >>
SSI Schäfer Store i Sverige
SSI Schäfer Store i Sverige

Lagerlådor tillverkade av plast eller stålplåt

Köp Lagerlådor

Select country

Close