Materialförsörjningställ: Materialförsörjning är ett huvudtema inom såväl industriproduktion som distribution.

Materialförsörjning är ett huvudtema inom såväl industriproduktion som distribution. Genom korta plocktider och transportvägar kan ni effektivisera ert materialflöde. Vi erbjuder ett omfattande sortiment av ställ som redan har hjälpt många företag genom att skapa möjligheter till förbättringar i deras verksamheter.

 

Materialförsörjning för tillverkning och montage

Materialförsörjningsställ från oss placeras i direkt anslutning till monteringslinjen och förser montörerna med det material de behöver för att montera produkterna.

Moderna monteringslinjer inom industrin kräver punktlig, felfri och ergonomiskt korrekt materialförsörjning av smådelar. Störningar och avbrott i produktionsprocessen skulle orsaka onödiga kostnader och försämra företagets konkurrenskraft.

Materialförsörjningsställ från oss placeras i direkt anslutning till monteringslinjen och förser montörerna med det material de behöver för att montera produkterna. Det går att få ställen i olika längder och djup och de har en hög lastkapacitet. De går att få med hyllplan, glidskenor eller rull-lister och fungerar enligt FIFO-principen (First-in-First-out).

  • Materialförsörjningsställ från oss placeras i direkt anslutning till monteringslinjen och förser montörerna med det material de behöver för att montera produkterna.

 

Löpande distribution för hyllor och plock

Materialförsörjningställ ger löpande distribution för hyllor och plock.
Materialförsörjningställ i storlager.

Användning av rullfackssystem är ett mycket bra sätt att öka effektiviteten för er distribution. Genom att använda låd-rullfack kan era medarbetare plocka direkt ur lådor eller behållare. Genom kortare transportvägar och bättre ergonomi blir det mindre belastning för plockaren och samtidigt ökar det plockhastigheten. Eftersom ställen fylls på bakifrån blir det ingen konflikt mellan påfyllning och orderplockning, detta minskar avsevärt risken för avbrott i plockprocessen.


Våra materialförsörjningsställ kan kombineras med Pick-by-Light teknologi vilket gör dem ännu mer effektiva. Ytterligare detaljer om ställen från SSI Schäfer finner ni under kapitel G i huvudkatalogen. Till våra ställ erbjuder vårt omfattande sortiment av lådor och behållare. Ni får alltså en flexibel och praktisk lösning från en enda leverantör.

Information och konsultation
Information och konsultation

Slå oss en signal:

+46 (0)40 671 52 40

Vi hjälper dig gärna!

… eller skicka oss ett e-mail.

Hämta katalog (engelsk)

Select country

Close