Pallställ med krockskydd: Våra krav på pallställ är höga, de ska vara stabila och robusta, ha många användningsområden.
Pallställ med krockskydd

Eftersom lagring av gods på standardiserade lastpallar har blivit allt mer omfattande så kan man inte längre bortse från behovet av pallställ inom intralogistiken. Vid en första anblick ser alla pallställ från olika leverantörer ganska lika ut. Trots det har vi lyckats skaffa sig ett gott rykte på denna tuffa marknad med just våra pallställ. Avgörande har varit att vi kan erbjuda ett brett sortiment på pallställ, samt även tillbehör och montering.

Tillverkning av pallställ hör sedan årtionden till en av våra kärnkompetenser. Med vår samlade erfarenhet kan vi erbjuda våra kunder en omfattande rådgivning och hitta den bästa lösningen för deras lagringsbehov.
Kraven på pallställ är höga, de ska vara stabila och robusta, ha många användningsområden. Vara lätta att expandera och naturligtvis ha en hög säkerhet. Det är alltså goda anledningar att inte låta slumpen avgöra när ni ska skaffa nya pallställ.

Ett omfattande tillbehörssortiment för pallställ

Pallställ - PR 600 kraftiga korshyllor. I vårt sortiment har vi pallställ som klarar upp till 30 tons belastning och bärbalksbelastningar upp till 4,5 ton.
Pallställ - PR 600.

Vi hjälper er gärna att välja rätt bland våra olika pallställ. Vi kan erbjuda flervåningssystem och enplanssystem, enkel- och dubbeldjup, smalgångslager och bredgångslager. I vårt sortiment har vi pallställ som klarar upp till 30 tons belastning och bärbalksbelastningar upp till 4,5 ton.

Till pallställen finns ett stort urval av tillbehör såsom till exempel:

  • Genomskjutningsskydd
  • Kabeltrumshållare
  • Påkörningsskydd
  • Utdragsenheter
  • Rasskyddsnät
  • Gallerhyllplan

Med hjälp av vårt omfångsrika utbud kan vi anpassa pallställen till era behov.

Pallställ PR 600 & PR 350. Det kan vara tryggt att veta att vi erbjuder 10års efterleveransgaranti på tillbehör och reservdelar när man köper våra pallställ.
Pallställ PR 600
Pallställ PR 350

Det kan vara tryggt att veta att vi erbjuder 10 års efterleverans garanti på tillbehör och reservdelar när man köper våra pallställ.

Ytterligare detaljer om våra pallställ finner ni under kapitel G i huvudkatalogen. Beställ vår huvudkatalog snabbt och enkelt, helt gratis. "General Catalouge"

Information och konsultation
Information och konsultation

Slå oss en signal:

+46 (0)40 671 52 40

Vi hjälper dig gärna!

… eller skicka oss ett e-mail.

Hämta katalog (tysk)
Hämta katalog (tysk)
  • Pallställ med mått och tillverkning, finns att hitta i vår katalog. Klicka på länkenLäs mer >>

Select country

Close