Höglager skapar större plats, tack vare optimalt utrymmesutnyttjande.
Höglager

Det finns skiftande anledningar till att installera ett helautomatiskt höglager med pallställ: förkorta logistikkedjan, utöka lagerkapaciteten eller förbättra leveranskvaliteten är bara några exempel. Med ett höglager från oss får du framför allt en sak:

 

Större plats, tack vare
optimalt
utrymmesutnyttjande.

 Våra ställstödssystem finns i många olika utföranden och kan användas på en rad olika sätt vilket gör det möjligt att införa olika lageralternativ som ett höglager. Även från ett till flera lastdjup liksom enplats- och flerplatsförvaring.

Vi är en pålitlig partner som erbjuder en långsiktig investeringssäkerhet med våran höglager. Till och med våra mest komplexa system tex. höglager, kan byggas ut eller modifieras – även efter flera år.

Specialegenskaper i detalj

Högkvalitetsmaterial och pålitligt korrosionsskydd ger stålkonstruktionen ger höglagret en praktiskt taget obegränsad livslängd. Med våra moderna, specialutvecklade fastgöringssystem krävs minimalt med arbete för att installera bottenplattan. Våra lagers specifika utformning och avsaknaden av svetsade fogar innebär att deformering, och som ett resultat: krav på större lastområden, förhindras på stålställen. Därför uppfylls även de snävaste toleranserna och systemets övergripande prestanda ökar.

Våra höglagers specifika utformning och avsaknaden av svetsade fogar innebär att deformering, och som ett resultat: krav på större lastområden, förhindras på stålställen.
Höglager

 Förutom stålramar till höglager, så kan vi går ännu längre och erbjuder även entresolplan, trappor och säkerhetsanordningar. Alla komponenter tillverkas internt av oss och specialanpassas till det specifika höglagret.

Skräddarsydda konstruktioner för lager, t.ex. tak och väggar, finns också tillgängliga från oss och kan ingå som en del av ett komplett produktpaket. Allt detta vid köp av höglager. 

Information och konsultation
Information och konsultation

Slå oss en signal:

+46 (0)40 671 52 40

Vi hjälper dig gärna!

… eller skicka oss ett e-mail.

Select country

Close