Hans Hess Autoteile GmbH har utökat sitt huvudlager i Köln med ett hyllsystem i tre våningar med integrerad transportörteknik. Samtidigt har dotterbolaget Motair Turbolader GmbH:s lager utrustats med en entresolplanskonstruktion i två våningar inom samma hallanläggning.

  • SSI SCHÄFER utformade och utrustade ett skräddarsytt speciallager åt båda företagen som en del av ett omfattande samarbete.

SSI SCHÄFER utformade och utrustade ett skräddarsytt speciallager åt båda företagen som en del av ett omfattande samarbete. Halldelarna förbands med transportörteknik och en snabbgrind. I den första sektionen hos Hans Hess finns ett lastpallslager för tillfällig lagring och ett anslutet hyllsystem i tre våningar.

Den befintliga automatiska transportörtekniken integrerades i systemet på begäran. Hos Motair används en tvåvånings entresolplanslösning för att lagra 40000 komponenter. För att skydda ömtåliga komponenter avgränsade intralogistikspecialisten det rena området från det ”smutsiga” och markerade dem med färger.

Information och konsultation
Information och konsultation

Slå oss en signal:

+46 (0)40 671 52 40

Vi hjälper dig gärna!

… eller skicka oss ett e-mail.

Select country

Close