Med mer är 1.000 anställda som är specialiserade på programvara och ungefär 1,400 installerade system, är SSI Schäfer en av de största logistikleverantörer i världen.

Som din partner kommer vi inte bara att identifiera dina mål, men också förstå din affärsprocess. Vår långa erfarenhet och stora utbud av tjänster, skapar vi kundanpassande och ekonomiska lösningar.

Vi tillämpar vår kreativitet, vår erfarenhet och vår mångåriga kompetens inom logistik och kombinering. Detta med ett innovativt och omfattande utbud av lösningar. Det är därför vi har kunnat uppnå extraordinära resultat som uppfyller våra kunders behov, idag och i framtiden.
Vår logistik programvara erbjuder dig öppet kontroll och övervaknings funktioner, samt en perfekt täckning av dina logistika krav och en perfekt integration av våra system i intralogistiska processer. Från manuella till helautomatiska system så vi täcker alla logistiska områden inom ditt lager.

Som pålitlig partner hjälper vi dig att hitta den mest lämpliga och passande lösningen. Vår kvalificerad personal kommer att kontakta dig om WAMAS och SAP, som kommer hjälpa dig att förvärva en idealisk lösning som uppfyller alla dina krav.

Information och konsultation
Information och konsultation

Slå oss en signal:

+46 (0)40 671 52 40

Vi hjälper dig gärna!

… eller skicka oss ett e-mail.

Select country

Close