På grund av certifierade sortiment av tjänster, kan vi erbjuda dig ett omfattande paket av lösningar för IT-baserade projekt som sträcker sig från konsulttjänster till processoptimering. Så som teknisk IT- hårdvara komponenter till genomförandet och anpassning av logistiska SAP-produkter. Allt från en enda källa.

Vårt utbud av tjänster

  • Omfattande konsulttjänster vid planering och genomförande av din IT-logistik
  • SAP-lösningar för små och medelstora företag, samt globala aktörer
  • Expertis i att tillhandahålla modulära lösningar för manuell och helt automatiserade lager
  • Kompletta logistiklösningar från en certifierad SAP-partner
  • Analys av effekter avseende närliggande ERP-moduler
  • Logistik kunskap om SAP-moduler LES/TRM och EWM
  • Transparenta processer och eliminering av gränssnitt
  • Behandling av nedströms och hjälpprocesser

Certified SAP expertis

Som strategiska SAP-leverantörer stödjer vi ert urval, införande och drift av SAP-produkter. Vår kunskap och expertis har redan tillämpats inom många olika lyckade implementeringar över ett antal olika branscher. På grund av certifiering är vi ännu mer integrerade i utveckling och certifiering processer av industri, specifika lösningspaket av SAP. Dessutom kan våra kunder dra nytta av en hög nivå av säkerhet och resultat från ett erfaret förverkligande partner (bekräftas av SAP) med den senaste tekniska IT kunnande och erbjudanden.

Dina behov definiera vår tjänst


Beroende på ditt lagerkoncept erbjuder vi olika tjänster och lösningar för att förverkliga dina ambitioner och åstadkomma framgångsrika projektet i slutet. Enligt uppgifter används vi vanligen SAP-lösningar, SAP utökad lagerhantering (EWM) eller SAP LES/TRM. På begäran kan vi genomföra det övergripande av SAP lösningen, från första systemkonfiguration, genom end-to-end anpassning till utvecklingen av individuella tillägg och skapandet av alla system. Gränssnitt som krävs för att tillfredsställa dina projektspecifika krav.

360 grader visar 100 % lösning

Som en del av vår värde orienterade konsulttjänster, förser vi dig med riktat stöd i valet av lämpliga programvaror och lösningar som tar hänsyn till dina logistikbehov och IT-strategier. Struktur och samspelet mellan processerna är kärnan i varje projekt. Vi analysera och optimera dina logistiska funktioner i syfte att fastställa motståndskraftig SCM processer för dig, dina kunder och leverantörer. Genom effektiv vertikal och horisontell integration, som kan sträcka sig även utanför själva systemet. Mervärde skapas inte av det enkla gränssnittet för olika typer av teknik och automation, det är specifik design, teknisk integration och konfiguration av funktioner. Att tillhandahålla samhällsomfattande SAP ERP processer som stöder vårt påstående, så genomför vi förstklassiga lösningar. Med lång erfarenhet av komplexa EWM projekt inom olika branscher, ger oss möjlighet att dra nytta av ett brett utbud av särskilda och individuella lösningar. Upplev SAP-lösningar på demo processer på våra teknikcenter i Giebelstadt och få detaljerad information av våra IT-specialister under en presentation.

Grafik 360°
Din kontakt
Din kontakt

Ronni Poulsen
Project Director
+45 96 52 54 51

eller skicka Ronnie ett mail

Your Contact!
Your Contact!

Martin Fröschl
Team Leader SAP Projects
+49 9334 979 - 146

... or send me an E-Mail

SAP Partner Logo
Hämta katalog (engelska)
Se mer om SAP
Vocollect och lagerlogistik logga.

Select country

Close