Global handel kräver perfekt anpassade logistikprocesser för att skapa friktionsfria godsflöden som fungerar bra för alla inblandade. Det blir därför allt viktigare med automatiserade lagersystem och avancerad intralogistik.

Det här står vi för:

Vi på SSI Schäfer har i årtionden varit en efterfrågad partner runt om i världen på grund av vår höga kompetens och omfattande branschspecifika erfarenheter i fråga om att planera och genomföra integrerade logistiksystem.

Vi på SSI Schäfer har i årtionden varit en efterfrågad partner runt om i världen på grund av vår höga kompetens och omfattande branschspecifika erfarenheter i fråga om att planera och genomföra integrerade logistiksystem.

Vårt omfattande sortiment och breda utbud av tjänster inom intralogistik gör att SSI Schäfer kan erbjuda våra kunder effektiva lösningar från en enda leverantör. Välkända företag från många olika branscher litar på vår expertis.

Vår styrka:

Vi på SSI Schäfer använder de senaste produktionsprocesserna i våra egna produktionssystem och skapar oöverträffade mervärden

Vi på SSI Schäfer använder de senaste produktionsprocesserna i våra egna produktionssystem och skapar oöverträffade mervärden. Vårt utbud av tjänster sträcker sig från systemplanering och konsulttjänster, via implementering av körklara anläggningar till skräddarsydda servicepaket. SSI Schäfer strävar hela tiden efter flexibilitet och skalbara systemlösningar.

Fördelar för dig:

Om du söker information eller har processfrågor om intralogistiksystem och -program behöver du endast vända dig till en kontakt – den rätta. Vi utvecklar, producerar och implementerar skräddarsydda och anpassade lösningar inom och från vårt eget företag. Våra beprövade kunskaper och höga kvalitetskrav gör att vi kan ge våra kunder högsta möjliga effektivitet och säkerhet för deras investeringar i intralogistikprojekt.

Information och konsultation
Information och konsultation

Slå oss en signal:

+46 (0)40 671 52 40

Vi hjälper dig gärna!

… eller skicka oss ett e-mail.


Select country

Close