Orderplockningssystemet från oss på SSI Schäfer sköter tillförlitligt det helautomatiska sammanställandet av komplexa order på nolltid.
Orderplockningssystem

Önskar du en hög produktionsnivå, ett optimalt materialflöde och en konsekvent kvalitet även under orderplockningens arbetstoppar? Orderplockningssystemet från oss på SSI Schäfer sköter tillförlitligt det helautomatiska sammanställandet av komplexa order på nolltid.

Bortsett från effektiviteten är våra lösningar även mycket lockande tack vare andra funktioner:
  • En modulutformning med idealiska utbyggnadsmöjligheter
  • Enkelt underhåll tack vare justerbara produktkanaler
  • Enkel integration i befintliga system
Samtliga automatiska plockningssystem från oss är givetvis perfekt koordinerade med de system och komponenter som vi producerar.
Automatiskt plocksystem

Våra system är utformade för maximal produktdensitet. Om du använder orderplockningssystemet från oss kan du således optimera utrymmesutnyttjandet i ditt lager ytterligare.

Perfekt samspel

Samtliga automatiska plockningssystem från oss är givetvis perfekt koordinerade med de system och komponenter som vi producerar. Enskilda systemtyper kan kombineras: De är tillgängliga för samtliga produktgrupper och varutyper av standardtyp. Enskilt konfigurerade lösningar för dina specifika krav samt optimeringspotentialen i ditt lager fastställs i förväg baserat på noggrann data analys.

 

 

Leveranskedja
Leveranskedja
Information och konsult
Information och konsult

Slå oss en signal:

+46 (0)40 671 52 40

Vi hjälper dig gärna!

… eller skicka oss ett e-mail.

Hämta katalog (engelsk)
Hämta katalog (engelsk)
Läs mer om projektet:
Läs mer om projektet:

Select country

Close