Avpalletering: Vi på SSI Schäfer skapar problemfria komplettanläggningar med komponenter som är utvecklade för att fungera tillsammans.

Genom att integrera automatiska robotlösningar för avpalletering kan vi erbjuda konsekventa och resultatinriktade automatiseringar av komplexa processer i orderplockningskedjan. Här kan du dra nytta av vårt breda sortiment. Vi på SSI Schäfer skapar problemfria komplettanläggningar med komponenter som är utvecklade för att fungera tillsammans.

Kombinationen av tre beprövade greppmetoder, vakuumgrepp, vakuumkammare och den mekaniska gripprincipen gör våra avpalleteringssystem dynamiska, funktionellt säkra och med en varsam godshantering.

Robotsystem från SSI Schäfer är en mångsidiga tekniker och flexibla användningsområden.
Robotsystem från SSI Schäfer.

Mångsidiga tekniker och flexibla användningsområden

Beroende på vilka produkter du lagrar, orderplockar eller skickar från ditt företag anpassas parametrar som hastighet och acceleration, men även parametrarna för vakuumet, luftflödet och greppkraften för gripprocessen. All produktdata med tillhörande parametrar sparas i kontrollsystemet. Beroende på produkthöjden kan motplattan även användas med sugkopp.

Funktionsprincipen

Via luftflödet i vakuumkammaren lastas mellanlagren av och det avlastade lagret förs från vakuumöverföringsbordet till en förberedd behållare eller ett kasseringsband.

Plastlådor kan också enkelt hanteras med den mekaniska klämprincipen. Gripdonets flexibilitet gör verktygsbyten överflödiga, även om många olika produkter hanteras.

Information och konsult
Information och konsult

Slå oss en signal:

+46 (0)40 671 52 40

Vi hjälper dig gärna!

… eller skicka oss ett e-mail.

Se mer om vår Schäfer Case Picking
Läs mer om våra projekt, genom att välja dig fram.

Select country

Close