Våra pappershanteringssystem används vid slutförandet av alla aktiviteter i ett orderplockningslager med halv- eller helautomatiska lager och kan kombineras med befintliga system.

Tack vare den höga graden av kompatibilitet kan våra produkter användas flexibelt som tillägg till praktiskt taget alla kända transportörsystem.

Ett mycket enkelt underhåll garanteras genom installationens och de funktionella delarnas modulära och lättåtkomliga utformning.

  • Pappershantering: Ett mycket enkelt underhåll garanteras genom installationens och de funktionella delarnas modulära och lättåtkomliga med våra stapelbara lådor.

Egenskaper och fördelar

Hög produktivitet, kvalitet, genomflödeskapacitet och effektivitet tack vare följande:

  • Omfattande tidsbesparingar, t.ex. med hjälp av snabba utskriftsfiler
  • Automatik för tidsintensiva och monotona aktiviteter
  • Automatiska orderbehandlingar och processer.
  • Behovsbaserad energiförbrukning
  • Låg ljudnivå i drift

Uppgifterna i ett automatiserat jobb påbörjas, och en lämplig inläggning av fakturor samt adressering och/eller identifiering av allt gods via vårt pappershanteringssystem före utleverans styrs även det med precision.

  • Produktöversikt
  • Automatisk dokumentinläggning
  • Märkning med bläckstråleskrivare
  • Automatisk adressmärkning
Funktion och tillämpning

Schäfer Compact Insertion-maskinerna garanterar felfri dokumentinmatning i transportslådor. Innan den når skrivaren är lådans streckkod skannas. Motsvarande dokument (plocklista, faktura, sjöfart ordning etc.) skrivs ut och lagras i maskinen och väntar på rätt låda ska komma fram. Eftersom den samtidiga och automatisk kontroll av dokument och lådor, är misstag praktiskt taget omöjligt.

Mer information:
Funktion och tillämpning

Bläckstråleskrivaren Labeljet skriver direkt på behållare och kartonger eller klistrar fast etiketter. Kartongen eller behållaren skannas framför maskinen och LJ etiketten skrivs ut, med hjälp av termotransfer.

Mer information:
Funktioner och tillämpningar

Automatisk adressmärkning kombinerar avlägsnande, tryckning och insättning av adresskort. Detta system fungerar med behållare, som har en plast etiketthållare på ena sidan. Behållarna transporteras in i maskinen och vänds automatiskt på rätt sätt. En sensor skannar för gamla adresskort och tar bort dem. När etiketthållare är ledig, är det nya kortet som trycktes i tiden sedan in.

Mer information:
Information och konsult
Information och konsult

Slå oss en signal:

+46 (0)40 671 52 40

Vi hjälper dig gärna!

… eller skicka oss ett e-mail.

Hämta katalog (engelsk)
Hämta katalog (engelsk)
Läs mer om våra projekt, genom att välja dig fram.

Select country

Close