Reservdelar

Som vår samarbetspartner får du tillgång till en heltäckande reservdelsservice dygnet runt, i hela världen. Vårt serviceutbud omfattar hantering, beställning och leverans av reservdelar, upprättande av reservdelslistor, paket och reparationer av reservdelar. Eftersom vi erbjuder underhåll och service på plats kan vi även ta hand om installationen av reservdelarna.

Dina beställningar kan tas emot dygnet runt. Reservdelsleveranserna sker snabbt inom garanterade tidsgränser och enligt bindande, fasta priser.

Underhåll

Med oss på SSI Schäfer får du möjlighet att välja mellan olika underhållsmodeller. Förebyggande underhållskontroller till fasta priser, återkommande undersökningar eller beställningsbart underhåll, fullsupport eller stödfunktioner. Vi erbjuder underhåll för allt inom transportörlösningar, ställ och utrustning för lagring och hämtning även om dessa inte levererades av oss.

Allt underhåll utförs av kvalificerad personal från oss, dvs. branschregistrerade inspektörer. De genomför visuella och akustiska kontroller vid din anläggning, oavsett om den består av mekaniska, elektriska eller elektroniska komponenter.

I underhållet ingår även att vi åtgärdar möjliga problem och vid behov utför vi nödvändiga inställningar och kontroller i enlighet med olycksförebyggande föreskrifter. Det innebär att när vi finns på plats så är vi även med och optimerar driften i hela anläggningen.

Underhåll av SSI SCHÄFER anställda.

Service på plats

Om ett problem inte kan lösas via telefon eller med andra fjärrdiagnostiska metoder kan du få hjälp av en tekniker på plats. Vi på SSI Schäfer försäkrar korta och garanterade svarstider. För att kunna garantera detta har vi alltid tillgång till flera servicetekniker samtidigt för alla sektorer.

Felsökningen vid ditt företag kan därför utföras snabbt, effektivt och i enlighet med bestämda upptrappningssteg. Alla besök avslutas med en omfattande rapport som innehåller all information om arbetet.

Fjärrservice

Tack vare direktanslutningar med VPN kan våra experter även göra fjärranalyser och upptäcka problem, och även hjälpa dig att lösa dem. Skulle det visa sig nödvändigt att en ingenjör behövs på plats sker det i enlighet med definierade upptrappningssteg. Vi garanterar korta svarstider.

Information och konsultation
Information och konsultation

Slå oss en signal:

+46 (0)40 671 52 40

Vi hjälper dig gärna!

… eller skicka oss ett e-mail.

Hämta katalog (engelsk)
Hämta katalog (engelsk)
Läs mer om våra projekt, genom att välja dig fram.

Select country

Close