I många situationer är personalen fortfarande en viktig och ekonomisk faktor vid orderplockningsuppgifter.

Vi fortsätter även att utveckla vårt befintliga sortiment för att skapa nya effektiva orderplockningslösningar tillsammans med våra stapelbara lådor.
Pick-by-Voice gör att du hanterar plockningen med rösten och lämnar händerna fria.

Med hjälp av halvautomatiserade lösningar kan du avsevärt öka effektiviteten i lagret och samtidigt öka kvaliteten. Vi på SSI Schäfer erbjuder dig alla tillgängliga och beprövade metoder för papperslös orderplockning. Och som bonus delar vi med oss av våra mångåriga praktiska erfarenheter och det innovativa tänkandet hos oss.

Översikt:
  • Parallellt plockningssystem
  • Radiodataöverföring
  • Pick-to-Bucket
  • Pick-by-Voice
  • Pick-by-Light
  • Pick-to-Tote
  • E-Pick

Vi fortsätter även att utveckla vårt befintliga sortiment för att skapa nya effektiva orderplockningslösningar som ska sätta en global branschstandard.

Vi står gärna till tjänst med råd om vilket system som bäst passar dina logistikbehov. Och oavsett vilket system du sedan bestämmer dig för kan du alltid lita på de avancerade teknikerna från oss. Vi tar själva fram både maskinvaran, parametrarna och den anpassningsbara programvaran. 

Flexibel användning

Systemen från oss på SSI Schäfer kan utan problem integreras i dina befintliga eller planerade orderplockningsprocesser och strategier. De är idealiska för användning med rullfackssystem, hyllsystem och pallställ, och ger dig intressanta fördelar tack vare den snabba implementeringen. Med enkel användningen och det enkla underhållet.

Information och konsultation
Information och konsultation

Slå oss en signal:

+46 (0)40 671 52 40

Vi hjälper dig gärna!

… eller skicka oss ett e-mail.

Hämta katalog (engelsk)
Hämta katalog (engelsk)

Select country

Close