Vårt halvautomatiska PPS-system (Parallel Picking System) är ett orderplockningssystem som är mycket lämpligt för produkter som omsätts snabbt och som inte kan automatiseras, och även för produkter som omsätts långsammare. Orderplockningspersonalen tar emot all nödvändig information via RF-terminalerna och plockar artiklarna från artikelbehållarna och tar dem till fyllningsmodulen. Var ordrarna ska plockas i visas i ett Pick-by-Light gränssnitt.

Som systemleverantör, specialist och marknadsledande inom intralogistik kan vi även erbjuda allt som ingår i detta system, och från en enda leverantör – från lagerlådor till tekniken och hanteringsprogramvaran. Vår mångåriga erfarenhet borgar för en snabb implementering och komponenter som samverkar utan problem.

Parallellt plockningssystem: Vårt halvautomatiska PPS-system (Parallel Picking System) är ett orderplockningssystem som är till produkter som omsätts snabbt och som inte kan automatiseras. Systemet passar perfekt med våra eurolådor.
Parallellt plockningssystem

Eftersom flera orderplockare samtidigt kan plocka olika ordrar för en fyllningsmodul innebär PPS samtidigt en högre produktivitet.

En kostnadseffektiv lösning med en snabb orderhantering

Med PPS får du följande fördelar:
  • Kortare utbildningstider och bättre kvalitet för orderplockningarna, tack vare de smarta användarvägledningar.
  • Hög kvalitet vid orderplockningsstationen tack vare den ergonomiska utformningen
  • Bästa möjliga genomströmningstider för ordrar tack vare parallella bearbetningar
  • Effektiv orderhantering via programreglerad orderoptimering
  • Kort avskrivningstid

Med PPS hanteras, regleras och kontrolleras orderna i lagerkontrollsystemet och de kan köras på ett optimerat sätt via datorn för lagerkontroll. De olika orderna kan sedan parallellt överföras till de enskilda sektorerna för bearbetning. Den omfattande produktivitetsökningen beror till viss del på den effektiva ordersammanställningen (grupper).

Hämta katalog (engelsk)
Hämta katalog (engelsk)

Select country

Close