Letar du efter en arbetsstation som kan kopplas till ditt automatiska lager för objekt som omsätts långsamt (C-delar)?Är hastigheten det viktigaste kriteriet?

Med Pick-to-Bucket systemet för arbetsstationer sker orderplockningen snabbare än någonsin tidigare: I den här lösningen kan upp till 14 order hanteras samtidigt! Det visade antalet produkter plockas från lagret och matas på det övre transportörbandet och placeras i ett fack som markeras med Pick-by-Light tekniken. När ordern är klar öppnas facket och artiklarna glider ned på ett transportörband som för artiklarna till en automatisk fyllningspunkt.

Tillförlitlig drift, tack vare erfarenheten från oss på SSI Schäfer

Tack vare den konsekventa användningen av standardiserade komponenter från oss får du en garanterat tillförlitlig orderplockningsprocess. Vi är en systemleverantör och lägger stor vikt vid att skapa en total lösning från en leverantör med samverkande komponenter som fungerar problemfritt.

Med Pick-to-Bucket systemet till arbetsstationer sker orderplockningen snabbare än någonsin tidigare.
Pick-to-Bucket

Det innebär att du inte endast kan uppnå en hög produktivitet med upp till 1000 plockningar per timme med Pick-to-Bucket, tack vare de 14 facken (med en volym på 8 liter/fack) får du även en omfattande buffertkapacitet vid arbetsplatsen.

Fördelarna:
  • Ökad orderplock med en faktor av 10 jämfört med vanlig orderplockning
  • Maximal noggrannhet vid hanteringen av dina produkter
  • Tydlig användarvägledning med ljusridåövervakning
  • Avlägsnar behovet av hantering med behållare
  • Felen reduceras till praktiskt taget 0
  • Upp till 1000 plockningar per timme
  • Varsam hantering av produkterna
Ergonomiska koncept för en bättre produktivitet

En annan speciell funktion i arbetsstationen Pick-to-Tote är ergonomikonceptet ergonomics@work!®, det är en smart designad plockordning från början till slut som minskar arbetsbelastningen. Med hjälp av kontaktytor av trämaterial, som täcker metallkonstruktionerna, ökas produktiviteten.

Hämta katalog (engelsk)
Hämta katalog (engelsk)

Vill du plocka order direkt i behållarna?

Kontakt med oss, så berättar vi mer om vårt  Pick-to-Tote systemet.

Select country

Close