Letar du efter en arbetsstation som kan kopplas till ditt automatiska lager för objekt som omsätts långsamt (C-delar)? Vill du även kunna plocka order direkt i lådor och behållare? Våra ergonomiskt optimerade Pick-to-Tote arbetsstationer är speciellt utvecklade för den här uppgiften och hanterar plockprocessen gods till plockare mycket effektivt. Tydliga användarinstruktioner och ljusridåövervakning av målpunkter säkerställer högsta möjliga kvalitet i plockprocessen. Som tillval finns det program för effektiv lagerkomprimering och inventering.

Fördelarna:
  • Ökad orderplockning med faktor av 10 jämfört med vanlig orderplock
  • Omedelbar anpassning och justering av många enheter i behållaren
  • Maximal noggrannhet vid hanteringen av dina
  • Orderplockning direkt i orderbehållaren
  • Felen reduceras till praktiskt taget 0
  • Upp till 1000 plockningar per timme
Pick-to-Tote: Våra ergonomiskt optimerade Pick-to-Tote-arbetsstationer är speciellt utvecklade för den här uppgiften och hanterar plockprocessen gods till plockare mycket effektivt.
Pick-to-Tote
Tillförlitlig drift, tack vare erfarenheten från SSI SCHÄFER

Tack vare den konsekventa användningen av standardiserade komponenter från oss får du en garanterat tillförlitlig orderplockningsprocess. Eftersom vi är en systemleverantör är helhetslösningen och komponentsamverkan alltid två av de viktigaste faktorerna. Vår världsomspännande serviceorganisation kan alltid ge dig den support och tillgänglighet som du behöver.  

Ergonomiska koncept för en bättre produktivitet

En annan speciell funktion i arbetsstationen Pick-to-Tote är ergonomikonceptet ergonomics@work!®, det är en smart designad plockordning från början till slut som minskar arbetsbelastningen. Kontaktytorna har trämaterial som täcker metallkonstruktionerna och bidrar till en bättre produktivitet.

Hämta katalog (engelsk)
Hämta katalog (engelsk)
Se mer om vår Pick-to-Tote
Läs mer om våra projekt:
Läs mer om våra projekt:

Select country

Close