Om din orderhantering sker manuellt på lagret och du letar efter ett sätt att vägleda och öka personalens effektivitet kan plockning med radio (radiofrekvenser) från oss på SSI Schäfer vara den perfekta lösningen.

Förutom att tillhandahålla tekniken erbjuder vi på SSI Schäfer logistikprogramvaran och hela uppkopplingssystemet i ditt lager. Och som specialister på intralogistik har vi många års erfarenhet av både stora och mindre projekt. Vi har alltid som mål att uppfylla kundens behov och att leverera ett komplett system som gör ditt lager effektivare och ditt företag mer framgångsrikt.

Rörlig dialog med din lagerpersonal

Tack vare mobila UIM-gränssnitt kan du använda radio för att överföra data mellan enskilda terminaler. I system används maskinvaruoberoende dialogenheter. Radiofrekvenssystemet för plockning kan implementeras som ett fristående system eller anslutas online till ditt system. Med hjälp av spridningsspektrum kan handhållna enheter och fasta gaffeltrucksterminaler ingå i nätverket som kopplas till en central server.

Mobilt UIM är idealiskt för att säkerställa en hög effektivitet i en mängd olika situationer:
  • Registrering av ankommande gods
  • Orderplockning (plockare till gods)
  • Kontrollsystem för gaffeltruck
  • Lossningskontroller
  • Varulager
Plockning med radiofrekvenser: Våra RF-terminaler ansluts till en ringskanner som enkelt bärs av din orderplockningspersonal.
Plockning med radiofrekvenser.

 

 

Plockning med radiofrekvenser: Våra RF-terminaler ansluts till en ringskanner som enkelt bärs av din orderplockningspersonal.
Alltid online - med våra handhållna radioterminaler

Våra RF-terminaler ansluts till en ringskanner som enkelt bärs av din orderplockningspersonal. Det innebär att de alltid kan nås för nya order, de läser av orderdata direkt på displayen och bekräftar slutligen ordern med RF-terminalen. Överföringen av radiodata till den centrala datorn sker via en åtkomstpunkt.

Information och konsultation
Information och konsultation

Slå oss en signal:

+46 (0)40 671 52 40

Vi hjälper dig gärna!

… eller skicka oss ett e-mail.

Hämta katalog (engelsk)
Hämta katalog (engelsk)

Select country

Close