Om du letar efter en erfaren konsultpartner inom transportörsystem ska du inte tveka att vända dig till oss på SSI Schäfer. Vi kan hjälpa dig oavsett vilka frågor du har.

Transportörsystem: Om du letar efter en erfaren konsultpartner inom transportörsystem ska du inte tveka att vända dig till oss på SSI Schäfer. Vi kan hjälpa dig oavsett vilka frågor du har.

Utmaningar inom intralogistik kan lösas på olika sätt. Det unika djupet och bredden i tjänsteutbudet från oss på SSI Schäfer gör att vi kan erbjuda dig de bästa och mest effektiva lösningarna bland en mängd olika alternativ. Och det gäller oavsett om du hanterar lastpallar, skrymmande gods eller använda kartonger.

Transportörsystem med lastpallar. Vi tillhandahåller allt, och från en enda källa från lastpallar till styrning och transportörtekniker.

Naturligtvis går det att integrera våra transportörsystem med de orderplockningssystem och helautomatiserade lagersystem t.ex. vårt smådelssystem eller höga pallställsystem som ingår i vårt sortiment.

Ta del av våra omfattande kunskaper och den kompetens som vi har från våra många internationella projekt som konsulter, inom planering och transportörsystem. Vi tillhandahåller allt, från en enda källa – från lastpallar till styrning och transportörtekniker. Den höga kvaliteten och kompatibiliteten för alla våra komponenter garanterar en problemfri drift i hela systemet och därmed även säkerheten för din investering.

Dina fördelar:

  • Hög effektivitet och genomströmning tack vare de senaste teknikerna
  • Unik sortimentsbredd med lösningar för alla varutyper eller lastbärare
  • Kontinuerlig produktivitet tack vare tillförlitliga komponenter
  • Helhetslösningar från en enda leverantör

Ergonomi är alltid ett av de viktigaste områdena när människor arbetar direkt med våra transportörsystem. I vårt ergonomikoncept, ergnomics@work!®, vill vi förbättra personalens arbetsmiljöer. Genom att täcka beröringsytor med plast eller trä, i stället för kall metall, och skapa tystare transportörsystem skapar vi bekvämare arbetsmiljöer, och det resulterar i ökade produktionsnivåer.

Information och konsult
Information och konsult

Slå oss en signal:

+46 (0)40 671 52 40

Vi hjälper dig gärna!

… eller skicka oss ett e-mail.

Hämta katalog (engelsk)
Hämta katalog (engelsk)

Select country

Close