Om du letar efter en erfaren konsultpartner inom transportörsystem ska du inte tveka att vända dig till SSI SCHÄFER. Vi kan hjälpa dig oavsett vilka frågor du har.

Utmaningar inom intralogistik kan lösas på olika sätt. Det unika djupet och bredden i tjänsteutbudet från SSI SCHÄFER gör att vi kan erbjuda dig de bästa och mest effektiva lösningarna bland en mängd olika alternativ. Och det gäller oavsett om du hanterar pallar, skrymmande gods eller använda kartonger.

Och naturligtvis går det att integrera våra transportörsystem med de orderplockningssystem och helautomatiserade lagersystem(t.ex. smådelssystem eller höga pallställsystem ) som ingår i vårt sortiment.

Ta del av våra omfattande kunskaper och den kompetens som vi har från våra många internationella projekt som konsulter, inom planering och transportörsystem. SSI SCHÄFER tillhandahåller allt, och från en enda källa – från lastbärare till styrning och transportörtekniker. Den höga kvaliteten och kompatibiliteten för alla våra komponenter garanterar en problemfri drift i hela systemet och därmed även säkerheten för din investering.

Dina fördelar:

  • Helhetslösningar från en enda leverantör
  • Unik sortimentsbredd med lösningar för praktiskt taget alla varutyper eller lastbärare
  • Kontinuerlig produktivitet tack vare tillförlitliga komponenter
  • Hög effektivitet och genomströmning tack vare de senaste teknikerna

Ergonomi är alltid ett av de viktigaste områdena när människor arbetar direkt med våra transportörsystem. I vårt ergonomikoncept, ergnomics@work!®, vill vi förbättra personalens arbetsmiljöer. Genom att täcka beröringsytor med plast eller trä, i stället för kall metall, och skapa tystare transportörsystem skapar vi bekvämare arbetsmiljöer, och det resulterar i ökade produktionsnivåer.

Information och konsultation
Information och konsultation

Slå oss en signal:

+46 (0)40 671 52 40

Vi hjälper dig gärna!

… eller skicka oss ett e-mail.

Hämta broschyrer
Hämta broschyrer
  • Transportörsystem>>PDF
  • SSI SCHÄFER Automation>>PDF
  • Vår komponentkatalog>>PDF

Select country

Close