Vissa varor är mest effektivt att transportera upphängda i en överliggande transportör. Detta gäller inte bara inom klädbranschen utan för ett stort antal produkter. Vårt sortiment av transporttekniker täcker ett stort antal kategorier inom olika sektorer. Vi hjälper dig att hitta den perfekta materialflödeslösningen för din specifika produkt och lagerdesign. Våra överliggande system finns i olika varianter, från manuella till helautomatiska.

Hängande Conveyor som ett modulärt system. Det är ett överliggande system finns i olika varianter, från manuella till helautomatiska.

Hängande conveyor teknik för olika användningsområden

Hängande Conveyor som ett modulärt system. Det är ett överliggande system finns i olika varianter, från manuella till helautomatiska.

SSI Translog Carrier är kärnan i vårt modulära transportsystem som är mycket mångsidigt. Systemet transporterar varor på upp till 5 kilo per fäste. Hemligheten bakom dess mångsidighet ligger i de olika belastningsbärarna, som du kan koppla till transportörerna när du behöver använda dem.

För att transportera hängande kläder på galgar erbjuder vi en standardiserad, allsidig lösning som vi kallar: SSI Translog single. Eftersom att vi har ett stort urval av komponenter och reservdelar, kan vi utforma och leverera nästan alla möjliga tänkbara utformningar på lagerlokalen för dig. Systemet är dessutom kompatibelt med annan utrustning och enheter, som till exempel förpackningsmaskiner.

SSI Translogvagn är det senaste tillskottet till vårt sortiment av conveyor-moduler. Det tillåter dig att utföra manuellt, halvautomatiskt och helautomatiskt materialflöde. Komponenterna är extremt stabila och kan bära laster på 50 kg i standardutförande och tar som maximalt 105 kg.

Om du är intresserad av heltäckande orderplockning och sorteringsteknik bör du ta en titt på vår ”Fulfilment Factory”. Det är en distributionslösning via flera kanaler och utformad för att hantera ett stort antal olika varor.

För att installera en överliggande transportör krävs professionell rådgivning. Vid intresse vänligen kontakta oss och berätta vad det är för typ av uppgifter ni vill att vi ska hjälpa er att uppnå med ett förbättrat resultat. Du kan skriva ett meddelande till oss eller helt enkelt ringa så kommer någon av våra engagerade rådgivare att kontakta dig med förslag!

Information och konsult
Information och konsult

Slå oss en signal:

+46 (0)40 671 52 40

Vi hjälper dig gärna!

...eller skicka oss ett mail.

Hämta katalog (tysk)
Hämta katalog (tysk)

Select country

Close