Använder du rullbehållare i ditt lager eller för dina godstransporter och vill integrera dem mer effektivt i ditt övergripande system?

Detta är fullt möjligt med vårt transportörsystem för rullbehållare. I likhet med alla våra transportörprodukter lägger vi tonvikten på komponenternas beprövade kvalitet och maximala kompatibilitet. Det är det enda sättet att tillförsäkra problemfria och effektiva processer i ett övergripande system.

  • Transportörsystem för rullbehållare är det enda sättet att tillförsäkra problemfria och effektiva processer i ett övergripande system.

 

Hög automatiknivå för maximalt genomflöde

Transportörsystem för rullbehållare spelar en speciellt viktig roll när de är anslutna till ett automatiskt lagersystem som innefattar paketerings- och sorteringsteknik som vår Schäfer Case Picking.

Genom att integrera transportörteknik för rullbehållare med automatisk direktlastning eller -paketering av gods i rullbehållare gör du dig av med ännu ett steg och ökar genomflödet ytterligare.

Om du är intresserad av transportörsystem för rullbehållare kan vi på SSI Schäfer förse dig med alla de komponenter du behöver för att skapa ett effektivt system. Genom vår mångåriga erfarenhet kan vi erbjuda dig allt från planering, konsultation och teknik till kontroll och integrering av samtliga komponenter från en och samma källa som dessutom tillverkar allt på sina egna anläggningar.

Information och konsult
Information och konsult

Slå oss en signal:

+46 (0)40 671 52 40

Vi hjälper dig gärna!

… eller skicka oss ett e-mail.

Hämta katalog (engelsk)
Hämta katalog (engelsk)

Select country

Close