Ökad effektivitet är nyckeln till en framgångsrik och hållbar ekonomi. Genom att välja oss som leverantör kan vi erbjuda lösningar som förutom att göra ert lager effektivt även gör er konkurrenskraftiga på er marknad.


SSI Schäfer har en mångårig solid kunskap inom intralogistik, avfallshantering samt arbetsstationssystem, och vi skapar hela tiden nya produkter, komponenter och lösningar för att alltid kunna tillgodose våra kunder med bästa möjliga lösningar och produkter.

Förbättrad effektivitet kan materialiseras på många sätt: påskynda processer, sänka kostnader, sänka felmarginalerna, spara på resurser, tillåta medarbetare att nå deras fulla potential. Dessa områden har med några decennier på nacken blivit vår specialitet, och vi kan nu se tillbaka på ett stort antal väl genomförda projekt.
 
Vi fokuserar på helhetslösningar i alla våra projekt. Med en välstrukturerad vertikal integration kan vi leverera kompletta system utifrån våra kunders önskemål. Kommunikation och kompatibilitet av komponenter är av största vikt här. Det är så vi hjälper våra kunder att konkurrera på en helt ny nivå.

När det gäller effektiva lösningar så sitter vi inte bara på källan – vi är källan. Tack vare en egen produktion av högsta kvalitet kan vi erbjuda våra kunder det allra senaste inom material och teknik. Vår innovativa förmåga har redan visat resultat i många utmärkelser inom industrin samt har gjort oss marknadsledande inom intralogistik.

I slutändan kan vi bara bli framgångsrika om våra kunder också har lyckats. Därför är ”ökad effektivitet” åt våra kunder inte bara en slogan – det är vårt uppdrag. Kontakta oss så hjälper vi mer än gärna till att visa er våra referensanläggningar.

Information och konsultation
Information och konsultation

Slå oss en signal:

+46 (0)40 671 52 40

Vi hjälper dig gärna!

… eller skicka oss ett e-mail.

Select country

Close