SSI Schäfer Grupp är världens ledande leverantör av modulära lager - och logistiklösningar. Företaget har fler än 8.500 anställda fördelat på huvudkontoret i Neunkirchen, Tyskland, nationella och internationella produktionsanläggningar, samt 60 internationella kontor. På sex kontinenter utvecklar och implementerar SSI Schäfer innovativa industri-specifika lösningar för sina kunders unika utmaningar. Det betyder att SSI Schäfer spelar en central roll i att forma framtidens interna logistiklösningar.

SSI Schäfer designar, utvecklar och tillverkar lösningar för lager, verkstäder och kontor. Företagets produktportfölj omfattar manuella och automatiserade lösningar för lagring, conveyersystem, plockning och sortering samt teknik för avfallshantering och återvinning. SSI Schäfer är nu även en ledande leverantör av modulära och regelbundet uppdaterad programvaror för det interna materialflödet. SSI Schäfers IT-avdeling, med över 900 anställda, utvecklar högpresterande applikationer. Medarbetarnas höga kompetens innebär att de har möjlighet att erbjuda kunderna bra och grundlig rådgivning i hur man bäst kombinerar programvaran med utrustningen för intern logistik. SSI Schäfers breda utbud av IT-lösningar, som bland annat inkluderar företagets egna WAMAS® och SAP-produkter, garanterar smidig kontroll av alla lager - och materialflödesprocesser. Lösningar från SSI Schäfer förbättrar både produktivitet och effektivitet av kundernas företag. Förbättringen beror främst på den exakta övervakning, visualisering och analys de operativa mätvärdena, som hjälper företag med en aktiv hantering av logistikprocesserna.

SSI Schäfer är ett internationellt företag som erbjuder sofistikerade, nyckelfärdiga helhetslösningar till alla fyra hörn av världen. Vår omfattande produktportfölj omfattar design, planering, rådgivning samt kundspecifika eftermarknadstjänster och underhåll. 

Vi är en av världens största leverantörer av totallösningar och komponenter inom följande sektorer:
Information om våra produkter.
Se videon om SSI Schäfer:
Information och konsultation
Information och konsultation

Slå oss en signal:

+46 (0)40 671 52 40

Vi hjälper dig gärna!

… eller skicka oss ett e-mail.

Social Media om SSI SCHÄFER

  • SSI SCHÄFER auf Facebook
  • Intralogistik-Videos auf YouTube
  • Besuchen Sie uns auf Twitter
  • SSi SCHÄFER auf Google+

Besök oss på Facebook, YouTube, Twitter och Google+.

Select country

Close